Blog Image

FriskaSteg

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Nyhetsbrev

Tjänster Posted on 21/08/2013 18:57

Visst är det skoj att surfa runt och kika på bloggar? Kanske prenumererar du på någon? Kanske på denna smiley Men ibland hinner man ju inte med. Eller ska vi säga, att ibland har vi helt andra prioriteringar än surfa runt i cyberrymden och sedan tar det ett tag innan man hittar tillbaka. Därför känns det extra bra att jag nu kan avkryssad ännu en punkt på min checklista, nämligen Nyhetsbrev!
Nu har jag gjort ett nyhetsbrev som kommer att gå ut till alla i min adressbok samt alla ni som vill ha ett nyhetsbrev av mig. Det kommer att vara lite inspiration, någon länk till intressanta ämnen och annat smått och gått som jag känner behöver lyftas upp mer än bara försvinna i mängden.

Är DU intresserad av att få nyhetsbrevet? Skicka i så fall ett mail till
halsa(at)friskasteg.se och skriv ”Nyhetsbrev” i ämnesraden så lägger jag till dig.

Det kommer inte att bli ett nyhetsbrev i veckan, inte ens i månaden men kanske ett per kvartal… om det inte händer en massa spännande saker förstås som jag bara måste dela med mig av.

Så, hör av dig om du vill ha extra inspiration direkt i mailen!



Anmälningsdags till Må Bra-vandring

Turer som gått Posted on 21/08/2013 11:02

Hejsan,
Några kanske sett det på FriskaStegs FB sida och för alla er andra kommer det här: Anmälningstiden för Må Bra-vandringen är förlängd till på måndag 26/8 2013 eftersom jag ska ut på äventyr och vill ge er chansen att anmäla er under tiden.

Det betyder fortfarande att det är max 8 personer som får njuta av fjälldagarna så fundera inte för länge då det inte finns obegränsat med platser kvar. Anmälan till: annika (at) friskasteg.se

och JA! Det är ”all inclusive” även något glas vin till de goa’ middagarna och trevligt sällskap av deltagarlistan att döma. Må bra innefattar inte att svälta sig utan att äta gott och nyttigt vilka inte är varandras motsatser smiley.

/Annika